menusearch
vitomax.ir

ترکیبات

به وب سایت رسمی شرکت بازرگانی آریا تجهیز ارکید خوش آمدید
برای ارائه خدمات به بهترین شیوه و با بروزترین متدهای دنیا در خدمت شما هستیم

(0)
(0)
ترکیبات

 

   

آلوئه ورا 

نام آلوورا در لغت به معنای ماده تلخ درخشان است که از کلمه عربی آلوئه برگرفته شده است.در ایران از آن بعنوان صبر زرد هم نام برده میشود.اگر چه آلوورا هزاران سال است که در پزشکی نقش مهمی را ایفا میکند ،اما از کشف خواص بی همتای آن توسط طب مدرن زمان زیادی نمیگذرد.ویتامینهای موجود در آن A,B1,B2,B6,B12,C,E و فولیک اسیدونیاسین و مواد معدنی شامل کلسیم سدیم،آهن ،پتاسیم،کروم،منگنز،مس و روی میباشد.این معجزه گر خواص ضد التهابی داشته و رطوبت پوست را بطرز شگفت آوری حفظ میکند.


آووکادو 

منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . میوه آن مانند گلابی و درای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 044 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است .
آووکادو چرب است و درای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین، تریپتوفان و تیروسین می باشد. در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدار کمی ) در حدود 2 درصد ( روغن است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که درای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو دارای روغنهای اشباع شده مانند اسید پالمتیک واسیداستئاریک، اسیدآراشیدیک، اسیدمیریستیک، اسیداولیک، اسیدلینولییک میباشد.
روغن آووکادو بهترین کرم برای پوست است زیرا به آسانی در پوست نفوذ می کند و به آن شادابی میدهد. آووکادو بهترین ماسک برای برطرف کردن وجلوگیری از چین و چروکهای صورت است.


اسطوخودوس 

نام Lavandula ، از کلمه لاتین Lavare که به معنای شستن و پاک کردن می باشد، منشاء گرفته است و دلیل این نامگذاری این بوده که از گونه های مختلف این گیاه از قدیم الایام برای نظافت و معطر ساختن در حمامها یا در آرایشگاهها استفاده می نموده اند و از گذشته به عنوان یک پاک کننده پوست مورد توجه بوده و برای تمیز نمودن زخمها و جراحات از آن استفاده می شده است.
تحقیقاتی که در مورد این گیاه صورت گرفته نشان داده است که اسانس اسطوخودوس با انجام ماساژ برروی پوست به سرعت جذب گردیده و اثرات مفید خود را برروی پوست به جا می گذارد. این گیاه اثر ضد عفونی کننده و التیام دهنده دارد. همچنین میزان گردش خون در پوست را افزایش داده و باعث ایجاد شادابی و حالت صورتی رنگ پوست می گردد. عصاره این گیاه حالت تورم و التهاب پوستی را کاهش داده و سبب می شود که پوست حالت سالم و عادی خود را باز یابد


بابونه 

نام لاتین بابونه camomil از کلمات یونانی khamai , malon به معنی گلهای کوچک با بوی سیب گرفته شده است.استفاده از این گیاه در زیبایی از دیرباز شناخته شده است.یکی از ترکیبات اصلی تشکیل دهنده بابونه روغنی فرار و لطیف وآبی رنگ است که از گل آن بدست میآید و مسبب عطر خاص آنست.مصرف جلدی این روغن ،تاثیر بسزایی در ضدعفونی و برطرف کردن التهابات پوستی و افزایش سلول سازی دارد.همچنین این گیاه برای تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش آن از طریق کاهش فعالیت 5 آلفا ردوکتاز بسیار موثر است.


رزماری 

نام قدیمی لاتین آن شبنم دریاست و در فارسی به آن اکلیل کوهی میگویند.پرورش دهندگان عمده این گیاه را در دنیا :کشورهای شمال آفریقا خصوصا مراکش ، تونس وکشورهای جنوب اروپا :اسپانیا ،فرانسه ایتالیا ،یوگوسلاوی و آمریکا تشکیل میدهند.مصرف آن هم بصورت خوراکی در صنایع غذایی و دارویی وهم بصورت موضعی در فرآورده های آرایشی- بهداشتی است.این گیاه بیش از صدها سال است که در مراقبت از پوست و مو استفاده میشودو به داشتن اثرات فوق العاده در ایجاد جوانی مشهور است.همچنین بعلت آثار ضد میکروبی و ضد التهاب و آنتی اکسیدانی خود در تامین سلامت موها و جلوگیری از ریزش آنها تاثیر بسزایی دارد.در هیرتونیکهای تخصصی بانوان و آقایان لوسیون ضد چربی مو لوسیون ضد - شوره مو تونر پاک کننده پوست سینره از این گیاه استفاده شده است.


روغن درخت چای 

این درخت بومی استرالیا بوده و از هزارن سال پیش توسط بومیان این قاره استفاده میشده است.نکته مهمی که باید در نظر داشت اینست که بسیاری این گیاه را به دلیل تشابه اسمی با گیاه چای اشتباه میگیرند،در حالیکه چای (خوراکی ) با این درخت تفاوتهای زیادی دارد.اولین مورد استفاده از روغن درخت چای در سال 1920 در جراحی و دندانپزشکی و بعد از آن در جنگ جهانی دوم برای درمان جراحات پوستی بود. از مهمترین خواص آن میتوان به ضد میکروبی بودن این روغن اشاره کرد.موارد کاربرد این ترکیب بسیار زیاد است.کاهش التهاب ، ضد عفونی کنندگی ،درمان عفونتهای قارچی و باکتریایی ،رفع خشکی پوست و ...از دیگر خواص زیبایی این روغن میبشد.همچنین در رایحه درمانی نیز از آن استفاده میشود.


عصاره آویشن 

عصاره این گیاه باعث افزایش گردش خون در مویرگهای ناحیه مورد استفاده می گردد. این گیاه خواص ضدعفونی کنندگی بسیار قوی دارد. همچنین عصاره آن به صورت لوسیون در محل کوبیدگی و دررفتگی و آماس و تورم اثرات درمانی بسیار مفیدی دارد.
ترکیب تیمول موجود در این عصاره ضد عفونی کننده قوی بوده و اثر میکروب کشی آن برفنل ترجیح دارد. همچنین این عصاره یک ضد قارچ بسیار موثر می باشد. این عصاره در اثر سایش باعث قرمزی پوست می گردد که به دلیل افزایش گردش خون موضعی می باشد. و همچنین یک ترکیب بو بر است. همچنین پلی متوکسی فلاونهای موجود در آویشن باعث ایجاد خواص آنتی اکسیدانی در آن می گردد.

 


عصاره چای ترش 

اثرات محافظت کنندگی از فاکتور رشد به واسطه اسید آمینه. محافظت از فاکتور رشد در مقابل حرارت و سایر عوامل مخرب. افزایش طول عمر فاکتور رشدتا چندین برابر . افزایش سرعت نوسازی. افزایش میزان ساخته شدن کلاژن و الاستیسیته پوست. ایجاد قوام بیشتر پوست. کاهش چین و چروک.


گزنه 

گیاه گزنه بومی مناطق استوایی و معتدل از جمله برزیل،آمریکای جنوبی و شمال اروپاو بصورت خودروست.برگهای این گیاه دارای خاصیت درمانیست.جالینوس حکیم در قرن دوم میلادی از این گیاه در درمانهای خود استفاده میکرده .گزنه دارای تانن،لسیتین،نیترات پتاسیم و کلسیم،ویتامین میباشد و در تقویت مو و جلوگیری از ریزش آن و حتی براق شدن موها موثراست. برای ضد عفونی کردن پوست و ازبین رفتن شوره پوست سر نیز از این گیاه استفاده میشود.


گیاه دم اسب 

دم اسب گیاهی ست که از 270 میلیون سال پیش در کره زمین وجود داشته است و از قدیم در اروپا و چین استفاده میشده .در فارسی به آن علف هفت بند نیز میگویند.حدود پنجاه نوع از این گیاه در جهان وجود دارد.بعلت اینکه دارای مقادیر زیادی از سیلیس(حدود 72 درصد) میباشد به آن silica نیز میگویند.این سیلیس باعث تقویت ناخنها و همچنین رشد موها میگردد.
 


مریم گلی 

مریم گلی گیاهی با قدمت بسیار طولانی است .از حدود هزار سال پیش از خواص دارویی آن استفاده میشده است.ابوعلی سینا در کتابهای خود به این گیاه اشاره و تاکید بر مصرف آن کرده است.استفاده از این گیاه باعث فعال شدن گردش خون و پوست میشود.همچنین خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی کننده دارد و میتوان روی ترشح سبوم بسیار مؤثر باشد.در لوسیون ضد شوره لوسیون ضد چربی مو دئو درانتهای سینره از این گیاه استفاده شده است.


نعناع فلفلی 

به عنوان ماده معطرو ضد عفونی کننده از قدیم الایام مورد استفاده قرار می گرفته است. در فراورده های آرایشی بهداشتی به عنوان معطر کننده استفاده می شود. این عصاره بر روی پوست اثر کرده و رگهای خونی سطحی را گشاد نموده و یک حالت سردی خوشایندی بر روی پوست ایجاد می کند. در درمان و تسکین خارش اثر بسیار خوبی دارد. استفاده از این عصاره بر روی پوست حالت طراوت و شادابی را به شخص می بخشد.


ویتامین  E 

این ترکیب به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته شده است. ویتامین E به راحتی به داخل پوست نفوذ کرده توسط پوست جذب می شود . این ویتامین از راه کانالهای پیلوسباسه به داخل فولیکول مو نفوذ کرده و باعث تقویت مو میشود. همچنین وجود آن بر روی مو باعث کاهش تخریب ناشی از اشعه UV می شود. زیرا این ترکیب رادیکالهای آزاد اکسیژن را به دام انداخته و از پراکسیداسیون چربی ها در اثر اشعه UV جلوگیری می نماید. همچنین خصوصیات تشکیل لایه محافظ بر روی مو را داشته و باعث رطوبت رسانی به مو نیز می شود.


ویتامینB6 

ین ویتامین به همراه مقادیر بسیار کم روی اثرات آنتی آندروژنیک Saw Palmetto را افزایش می دهند و در برخی منابع حتی اثرات آنتی آندروژنیک نیز برای آنها ذکر شده است. کمبود این ویتامین باعث التهاب پوست و ریزش مو می گردد زیرا این ویتامین در متابولیسم پروتئین ها و چربی ها دخیل است. مصرف موضعی این ویتامین در درمان ریزش مو، شوره و خارش پوست سر موثر است.